Поділитись:

У Луцьку вчитимуть на екскурсоводів

Четвер, 22 березня 2018, 16:33

Управління туризму та промоції міста Луцької міської ради спільно з державним підприємством "Навчально-консультаційний центр по туризму", за підтримки Всеукраїнської асоціації гідів, започатковує проект фахової підготовки екскурсоводів для міста Луцька – Школа екскурсоводів.

Готуватимуть групи фахівців туристичного супроводу за чинними туристичними маршрутами, а також створюватимуть нові оригінальні туристичні маршрути, – повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

До програми навчання екскурсоводів входить: теоретична і практична підготовка, вивчення і оволодіння методичними прийомами проведення екскурсій, складання та калькуляція маршрутів, оволодіння психологічними прийомами роботи з різними групами туристів, а також поглиблене вивчення
історії і памяток Луцька. До закінчення навчання слухачі підготують "пакет екскурсовода" і авторську екскурсію.

Після закінчення курсу слухачі набудуть навичок проведення екскурсій та розробки маршрутів, отримають свідоцтво державного зразка за фахом "Екскурсовод", а також сертифікат управління туризму та промоції міста Луцької міської ради.

Термін навчання – 2,5 місяці упродовж квітня-червня 2018 року. Кількість місць обмежена.

Вимоги до кандидатів: базова або повна вища освіта, знання хоча б однієї іноземної мови. Вартість навчання у школі екскурсоводів – 2500 грн. Участь в
програмі оплачується учасником на пільгових умовах – 1000 грн від вартості навчання компенсує управління туризму та промоції міста.

Зареєструватися на курси. Приймати заявки будуть до 6 квітня.

Надрукувати
мітки:
коментарів