Поділитись:

Помер засновник "МММ" Сергій Мавроді

Понеділок, 26 березня 2018, 19:34

У московській лікарні помер засновник фінансової піраміди "МММ" Сергій Мавроді.

Як повідомляє ТСН.ua, посилаючись на MK.ru, напередодні Мавроді було госпіталізовано з автобусної зупинки. Подія сталася близько першої години ночі. Швидку викликав випадковий перехожий. Мавроді скаржився на болі в серці.

Засновник "МММ" помер сьогодні, 26 березня, вранці у лікарні. Йому було 62 роки.

Телеграм-канал Mash повідомляє, що причиною смерті став обширний серцевий напад. Але в лікарів викликали сумніви обставини його смерті, тому його тіло направили до судового моргу на розтин.

Нагадаємо: Сергій Мавроді провів за ґратами чотири роки за шахрайство — у 90-х мільйони росіян, які вступили в "МММ", втратили всі свої заощадження. Після звільнення з в'язниці в січні 2011 року запустив свій новий проект – "МММ-2011". Практично одразу проект був визнаний фінансовою пірамідою експертною радою Федеральної антимонопольної служби Росії, тому зазнав краху. Після цього Мавроді розгорнув свою діяльність в Україні, але знову невдало.

2014 року Мавроді вирішив розкрутити оновлений "МММ" у Китаї і за рік став там популярним. Людям обіцяли "шалений" прибуток, якщо вони вкладуть свої гроші у "біткоїни" – платіжний засіб мережі. Далі криптовалюта за схемою відправлялася іншим учасникам як "взаємодопомога".

Надрукувати
мітки:
коментарів