Поділитись:

Зберігай спокій та вистрибуй з ліфта

Вівторок, 27 березня 2018, 07:40

Традиційно до останнього не знаю, про що писатиму в бложику, які наша редакція пише щодня. Але сьогодні – той випадок, коли тема для #сім_сорок чекала мене в ліфті на вулиці Гордіюк.

Звичайний понеділок перестав бути звичайним, коли у ліфті раптово вимкнулося світло. Після 100500-го разу натискання на всі кнопки, які були, ледь втрималася, аби вголос не оголосити собі: "Вітаю, Валю, ти застрягла в цьому смердючому, темному і брудному ліфті!".

Як і кожну нормальну дівчину мене охопила паніка. Але, дяка Богу за генетику, вмію вчасно взяти себе в руки. І тут спало на думку, що в такої сильної і незалежної дамочки як я, має бути план виходу із цього не надто просторого місця. Аби зрозуміти, в якій же я "дупі" трошки відсунула двері ліфта і побачила, що застрягла якраз між поверхами.

"Прекрасно, а ти думала, що супервезуча і ліфт зупиниться прямісінько на якомусь із поверхів? Наївна! 5 і 6 поверх – ось тобі треш!", – подумала і вже зі сльозами на очах почала телефонувати подрузі, аби та ввімкнула свої суперздібності і допомогла.

Тим часом у ліфті до мене звернулася тітонька-диспетчер, яка сказала, що повідомить про мене ліфтеру. Більше тітонька на зв'язок не виходила.

Користуючись нагодою, варто подякувати комусь не надто розумному, хто обдер, обшарпав і обдряпав інформаційний лист із правилами користування ліфтом, де БУВ вказаний телефон аварійної служби.

Чуваки, кажуть, що інколи мозком добре користуватися. І я вам це рекомендую!

Подруга із суперздібностями все ж допомогла додзвонитися до "Волиньліфта", де чоловік мене переконував, що нині в нього таких як я по району багато і взагалі напруги немає. Але він пообіцяв, що мене "виймуть" звідти і на порятунок вже пішов ліфтер.

"В нього немає напруги? То я можу поділитися своєю", – думала я, бо те вже 20-хвилинне очікування запускало в голову прочитані новини, де люди в ліфтах гинули.

100500 думок довели до того, що виходи є 2: або цей ліфт обірветься без напруги донизу, або все ж станеться диво і ввімкнеться світло, напруга, запрацюють кнопки і я піднімуся на свій шостий поверх.

Зверху чула, як дівчата підбадьорювали смішними історіями.

"Валь, все буде ОК. Моя мама теж застрягала і нічого, після того ще двох дітей народила. І в тебе так буде", – жартували дівчата.

А потім почувся незнайомий голос.

"Жіночка визволителька?", – вже трохи спокійніше подумала я.

Вона відчинила двері на 6 поверсі, однак ними вибратися було нереально. Пішла на 5 поверх. Ті двері вже навіть я допомагала відчиняти – щось там заклинило. Але все ж ними вибратися вдалося.

"Ви справжня героїня!", – дякувала жінці після 30-хвилинного перебування в одиночній камері.

Висновок такий, що "Волиньліфту" треба більше напруги. АГОВ, ХТО ГОТОВИЙ ПОДІЛИТИСЯ?

P.S. а ліфтами тепер однозначно користуватися не буду.

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій. Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією.

Надрукувати
мітки:
коментарів