Поділитись:

Район Балки забезпечили індивідуальними контейнерами для сміття (фото)

Середа, 28 березня 2018, 10:27

У Луцьку мешканці вулиць Декабристів, Олексія Шума, Митрополита Андрея Шептицького, Балківської, Князів Острозьких та Кутузова долучилися до умовної акції "Зробимо Луцьк чистим".

Про це повідомляється на сторінці муніципальної варти у мережі Facebook.

Більше тридцяти дворів на Балці тепер мають індивідуальні контейнери для сміття. Люди більше не виноситимуть відходи до сусідніх багатоповерхівок, де встановлені контейнери, а складатимуть їх в сміттєві баки, які вивозитимуть комунальники.

Інформаційну кампанію про необхідність встановлення урн організували інспектори ГШРу департаменту муніципальної варти Луцька, а працівники ЛСКАП "Луцькспецкомунтранс" привезли баки і почали оформляти договори.

Муніципали щоденно здійснювали обхід вулиць та розповідали громадянам про можливості придбання смітників за готівку або в розстрочку на два роки. Ця соціальна програма в Луцьку успішно себе зарекомендувала в приватних секторах вулиць Ковельської та Володимирської.

Департамент муніципальної варти Луцької міської ради закликає інших мешканців приватних секторів долучатися до соціальної програми із закупівлі індивідуальних контейнерів для сміття.

Надрукувати
мітки:
коментарів