Поділитись:

PISA-2018: у МОН визначили претендентів на участь у дослідженні якості освіти

Середа, 28 березня 2018, 17:23
PISA-2018: у МОН визначили претендентів на участь у дослідженні якості освіти

Міністерство освіти і науки визначило заклади загальної середньої, професійної та вищої освіти, які є претендентами на включення до вибірки закладів освіти, що стануть учасниками основного етапу міжнародного дослідження якості освіти PISA-2018. Відповідний наказ підписала міністр освіти Лілія Гриневич.

Про це повідомляє Освіта.ua.

Усього до переліку претендентів на участь у дослідженні включили близько тисячі освітніх закладів, які представляють усі регіони України.

Українському центру оцінювання якості освіти, який координуватиме проведення дослідження PISA-2018 в Україні, доручено сформувати перелік освітніх закладів, які включені до вибірки закладів освіти – учасників основного етапу дослідження.

Також УЦОЯО має передати до структурних підрозділів із питань освіти і науки обласних, Київської міської державних адміністрацій списки учнів і студентів, включених до вибірки учасників дослідження в закладах-учасниках дослідження.

Згідно з наказом МОН, до 01 квітня 2018 року має бути затверджений графік проведення дослідження в межах закладів-учасників дослідження.

Основний етап дослідження відбудеться з 15 квітня до 30 травня 2018 року.

З переліком претендентів можна ознайомитися тут.

Надрукувати
мітки:
коментарів