Поділитись:

"Наробили рейваху", – директор ЛПЕ до мітингувальників з автозаводу

Середа, 28 березня 2018, 11:51

Працівники автопідприємства "Богдан" мітингують проти купівлі міськрадою швейцарських тролейбусів, а директор Луцького підприємства елетротранспорту Володимир Пуц сказав, що вживані тролейбуси місту зараз необхідні.

Про це йшлося 28 березня під час сесії Луцькради.

Депутат Алла Надточій зазначила, що багато мерів інших міст України беруть на себе відповідальність і купують український транспорт. Своєю чергою депутат Павло Данильчук сказав, що залюбки піде на завод і подивиться, чи російського виробництва двигуни стоять на їхніх тролейбусах.

Депутат Микола Федік зауважив, що питання з громадським транспортом треба вирішувати, але якщо тролейбуси будуть із заводу "Богдан", то все ж таки варто, щоб вони були з українськими двигунами.

Директор ЛПЕ Володимир Пуц зазгначив, що треба обов'язково поповнювати парк, бо десять років жодного нового тролейбуса підприємство не бачило.

Тоді, коли ЛПЕ придбало вживані польські тролейбуси, це було необхідно і врятувало ситуацію із громадським транспортом.

"Опустіть плакати. За тих 2 мільйони гривень, які сесія має виділити, щоб відкрити ворота для вживаних тролейбусів, ми можемо у вас купити лише частину двигуна за ці гроші. Ціна питання – два мільйона, а ви наробили стільки рейваху", – сказав Володмир Пуц мітингувальникам.

Надрукувати
мітки:
коментарів