Поділитись:

Волинських школярів "озброїли" світловідбивними жилетками (фото)

Четвер, 29 березня 2018, 17:55

У рамках співпраці Генерального консульства Республіки Польща в Луцьку та Патрульної поліції Волині ковельським школярам презентували подарунки для безпечного руху.

Про це йдеться на сторінці патрульної поліції у мережі Facebook.

"Безпечна дорога до школи" – світловідбивні жилетки з такими написами подарували представники Генконсульства Республіки Польща в Луцьку та Патрульної поліції Волині учням 7 школи міста Ковель.

Окрім жилеток, діти отримали браслети, флікери, брелки, придбані меценатами, а також розмальовки про правила дорожнього руху, які консульство надрукувало спеціально для волинських дітей.

Співпраця Патрульної поліції з Генконсульством в Луцьку триває давно, однак спільне відвідування шкіл стартувало саме сьогодні.

"7-у школу в Ковелі вибрали недаремно: цей навчальний заклад розташований при дорозі, тут швидкий рух транспорту. Оскільки безпека наших дітей – понад усе, ми вирішили подарувати перші світловідбивачі саме їм, адже вони щодня ходять біля дороги і мають бути помітними для водіїв у темну пору доби. Така співпраця з консульством триватиме надалі, ми намагатимемось відвідати якомога більше шкіл, біля яких є траси, зокрема у віддалених населених пунктах", – розповів заступник начальника УПП у Волинській області Дмитро Хмарук.

"Я щодня їжджу по Луцьку, по Волинській області і бачу, що більшість людей нехтують правилами безпеки і не користуються світловідбиваючими елементами. Такий браслет чи брелок вартує кілька гривень, але він насправді може врятувати життя. Приємно, що Патрульна поліція долучилась до нашої ініціативи з розповсюдження цих елементів серед учнів", – зазначив віце-консул Генерального консульства РП в Луцьку Марек Запур.

Надрукувати
мітки:
коментарів