Поділитись:

У РЦ "Промінь" показали мультик для нечуючих людей (фото)

Четвер, 29 березня 2018, 19:00
У РЦ

У РЦ

У рамках ще одного спільно організованого заходу Громадянського Руху "СВІДОМІ", РЦ "Промінь" та кінотеатру "Multiplex" діти та дорослі з порушенням слуху змогли насолодитись переглядом вітчизняного мультфільму "Викрадена принцеса", який супроводжувався сурдоперекладом.

Сеанс мультфільму, який відбувся в одному з кінозалів "Променя" сьогодні, 29 березня, відвідали як дорослі нечуючі, так і діти у супроводі батьків.У РЦ

У РЦ

У РЦ

Директор РЦ "Промінь" Дмитро Грелюк розповів ІА "Конкурент", що сьогоднішній захід дав можливість людям з порушенням слуху переглянути якісний анімаційний продукт вітчизняного виробництва та долучитись до кінокультури, яка дуже активно розвивається зараз в Україні.

Читайте також: У ЛУЦЬКУ ЗНОВУ АНШЛАГ НА КІНОСЕАНСІ ДЛЯ ПЕНСІОНЕРІВ (ФОТО)

"Ми плануємо й надалі влаштовувати кінопокази з сурдоперекладом. Однак це залежатиме і від дистриб'юторів, які надають попередньо підготовлений контент", - пояснив Дмитро Грелюк.У РЦ

У РЦ

У РЦ

У РЦ

У РЦ

Як дорослі, так і діти із захопленням спостерігали за розвитком подій на екрані і не стримували сміху під час кумедних моментів мультика. Паралельно з мультфільмом, в лівому кутку екрана, можна було спостерігати й за сурдоперекладом у виконанні Наталії Кравцової.

У РЦ

У РЦ

У РЦ

У РЦ

Директор Будинку культури для нечуючих Любов Гнідець розповіла, що їй та іншим глядачам дуже сподобалась ініціатива організаторів щодо перегляду мультфільму.

Керівник Будинку культури для нечуючих Любов ГнідецьКерівник Будинку культури для нечуючих Любов Гнідець

У РЦ

У РЦ

У РЦ

Опісля перегляду "Викраденої принцеси" Любов Гнідець разом з іншими глядачами поділились своїми враженнями щодо якісного перекладу стрічки.У РЦ

"Дуже цікаво було спостерігати за мультфільмом і перекладачем. Дуже доступний переклад. Хотілося б ще відвідати якийсь кінофільм із сурдоперекладом", - прокоментувала Любов Гнідець.

До слова, керівник Будинку культури додала, що такі заходи необхідні для людей з порушенням слуху. Оскільки в подібних розвагах нечуючі люди трохи обмежені, адже їх нікуди не запрошують.

Розходитись додому після перегляду мультфільму гості не поспішали, влаштувавши у холі "Променя" спільну фотосесію.У РЦ

У РЦ

.

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 листопада 2023
20 листопада 2023
11 липня 2023
10 липня 2023
29 травня 2023
29 квітня 2023
28 квітня 2023
30 березня 2023
21 березня 2023
10 березня 2023