Поділитись:

У ЦУМі та готелі "Україна" виявили порушення правил пожежної безпеки

П'ятниця, 30 березня 2018, 15:50

У луцькому ЦУМі та готелі "Україна" виявили порушення щодо дотримання правил протипожежної безпеки.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

В результаті контрольних заходів щодо дотримання правил протипожежної безпеки у центральному універмазі міста та готелі "Україна" виявили у порушення у дотриманні правил протипожежної безпеки. На керівників цих закладів складені відповідні протоколи.

Зокрема, у ПАТ "Універмаг "Луцьк" складські приміщення, які розташовані на технічному поверсі, не відділені від інших приміщень протипожежними перегородками. Окрім цього, не влаштовані локальні системи пожежогасіння у кафе в зонах з кухонним обладнанням, які розташовані на п'ятому поверсі.

У ПрАТ "Готель "Україна" відсутня пожежна сигналізація на підвальному поверсі та даховій котельні, також двері виходів до сходових кліток з коридорів не обладнані пристроями для самозачинення. Не влаштовано протипожежні двері в електрощитові, складські приміщення та котельню.

Про усі виявлені порушення повідомили керівникам закладів для вжиття заходів реагування та приведення у відповідність із протипожежними нормами безпеки цих об'єктів.

Нагадаємо: на Волині проводять позапланові заходи щодо дотримання вимог законодавства з питань пожежно-техногенної безпеки торгово-розважальних закладах та інших об'єктах з масовим перебуванням людей.

Надрукувати
мітки:
коментарів