Поділитись:

Загинуло ЛИШЕ 16…

Понеділок, 02 квітня 2018, 07:40

Інколи здається світ сходить з розуму, і деградує в плані моралі, чуттєвості і людяності.

Люди стали черстві до чужих проблем і навіть більше. Коли у сусіда стається біда, навіть радіють цьому. Або ж якщо й не радіють, то не співчувать, чи співчувають фальшиво, для годиться.

Та й сучасний світ з розвитком технологій, коли щодня повз наші вуха й очі проходить неймовірна кількість інформації, просто ковтає її не задумуючись над цим інформаційним харчем.

Навіть мас-медіа в цьому плані, у погоні за сенсаціями, в погоні за оперативністю наче безжалісна м'ясорубка, перекручують людські долі і втрати… А фідбек від глядачів не примушує довго на себе чекати і виглядає приблизно так, як я почула в розмові двох пересічних українок, двох жінок із супермаркету.

Одна з них сказала, що після переглянутих новин на телебаченні просто припинила їх дивитись.

"Дивилась новини з зони АТО. І тут ведуча каже "За такий то період в зоні АТО загинуло лише 16 наших військових… лише 16!... після цього слова ЛИШЕ мені як відрізало бажання дивитись ті новини раз і на завжди. Як так можна говорити про втрати?!...".

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій.Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією.

Надрукувати
мітки:
коментарів