Поділитись:

Гузь знову вимагає звільнити Гунчика за хаос на Волині

Середа, 16 березня 2016, 14:13
Гузь знову вимагає  звільнити Гунчика за хаос на Волині

Народний депутат України Ігор Гузь з парламентської трибуни звернувся з проханням до Президента України Петра Порошенка з проханням звільнити голову Волинської ОДА Володимира Гунчика за його бездіяльність.

"Пане Президенте, минув місяць, і Ви принципово не хочете відправити у відставку голову ОДА. Тоді, я, як народний депутат України поінформую про роботу голови Волинської ОДА Володимира Гунчика за місяць часу", – сказав він.

Ігор Гузь зачитав інформацію, опубліковану 10 березня 2016 року на сайті Національної поліції України про те, що "замість залізобетонних конструкцій підрядні товариства використали металеві контейнери значно дешевші, але про це в офіційних документах не зазначили", – інформує прес-служба нардепа.

Політик зацитував: "Волинська ОДА та її генпідпрядні структури підозрюються у відмиванні 7 мільйонів гривень на будівництві фортифікаційних споруд у Донецькій області".

Народний депутат України Ігор Гузь повідомив, що відповідне звернення вже надіслав до Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова, Голови СБУ Василя Грицака та Генпрокурора України Віктора Шокіна з проханям взяти під особистий контроль цю справу.

"Триває кримінальне провадження. Є підозра, що 7 мільйонів гривень "відмили" на будівництві фортифікаційних споруд за замовленням безпосередньо голови облдержадміністрації та відповідних профільних управлінь ОДА. Це – ганьба, якщо ці факти підтвердяться", - наголосив він.

Політик акцентував увагу Президента на те, що на Волині, у зв'язку з бездіяльністю голови Волинської ОДА, відбувається хаос в багатьох напрямках, і до роботи очільника потрібно уважніше придивитися: "Декілька днів тому, голова Шацької РДА Ігор Корольчук виступив із заявою про недовіру голові ОДА. Тобто, у ваших структурах, Вами же призначений голова РДА висловив недовіру очільнику області?!".

"І ще. Славнозвісна ПП "Флора", що орендує в Шацькому районі земельні ділянки, не хоче платити за оренду цієї землі. На жаль, як стверджує голова РДА, голова ОДА не займається також цим питанням. Відповідно, є підозра, що він прикриває цю структуру.

Наступне – у Волинській області, крім Маневицького району, триває незаконний видобуток бурштину. Ця лихоманка переходить в інші райони. Уже починають "копати" бурштин в Шацькому та Старовижівському районах. Голова ОДА має бути тут серед нас і говорити правоохоронцям про їхню бездіяльність, і загалом навести нарешті порядок в цій сфері!", – акцентував політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "БУРШТИНОВИЙ КЛОНДАЙК" НА ВОЛИНІ: ЗРУЙНОВАНА ЗАЛІЗНИЦЯ ТА БОЛОТИСТА ПУСТКА ЗАМІСТЬ ЛІСІВ

Надрукувати
мітки:
коментарів
16 квітня 2024
30 березня 2024
27 березня 2024
07 березня 2024
15:50
05 березня 2024
15:02
10:13
12 лютого 2024
06 лютого 2024
29 січня 2024