Поділитись:

"McDonald's" би позаздрив: "Кромберг енд Шуберт" відкрив лофтову їдальню (фото)*

Вівторок, 03 квітня 2018, 17:55

У Луцьку працівники заводу "Кромберг енд Шуберт" віднині харчуватимуться у модернізованій і стильній їдальні, яку перевтілили за один місяць.

Так, 3 квітня, під час святкового відкриття фінансовий директор заводу Олександр Шаварський разом із партнером співвласником гастрогалереї "Корона Вітовта" Ігорем Тимощуком та ресторатором Романом Хорзовим розповіли, як же відбувалося оновлення, на чому акцентували увагу та що власне змінилося у самій їдальні.

А зміни помітні одразу – стильний лофтовий інтер'єр, невибагливі "доларові деревця", які роблять їдальню затишнішою, стіни із дерева, гарне освітлення, чотири каси замість колишніх двох, широкі вітрини та збільшення до 145 місць для працівників. Це саме те, що першочергово впадає у вічі. Далі ж звертається увага на деталі – чистота, зручність у розміщенні столів, вітрин та кас, інформаційні вивіски.

Піар-менеджер "Кромберг енд Шуберт" Тетяна Сомова розповіла, що їдальня на заводі функціонувала завжди. Людей забезпечують гарячими обідами, вартість яких частково відшкодовується за кошти підприємства, однак після вивчення думки працівників та ініціативності керівників виникла потреба у модернізації не тільки інтер'єру, а й самої концепції їдальні.

Піар-менеджер Піар-менеджер "Кромберг енд Шуберт" Тетяна Сомова

Фінансовий директор заводу Олександр Шаварський Фінансовий директор заводу Олександр Шаварський

Фінансовий директор "Кромбергу" Олександр Шаварський зауважив, що завод вже 8 років співпрацює із співвласником "Корони Вітовта". Та аби зробити прорив у якості обслуговування, вони запросили в команду ресторатора Романа Хорзова.

"Нам треба було третє око для того, щоб критично подивитися на ці всі процеси і, можливо, внести певні родзинки, аби 3,5 тисячі людей обслуговувати щодня в цьому приміщенні. Я думаю, що навіть "McDonald's" позаздрив би тій ритмічності, організації і тому німецькому такту використання цієї площі. Тому перед вами звітує "свята трійця", яка протягом цього місяця не спала ночей, яка за зачиненими дверима дискутувала, а інколи дискусії переходили й у гарячу фазу. Наступного дня ми заспокоювалися і все узгоджували далі", – зізнався фінансовий директор.

Співвласник гастрогалереї Співвласник гастрогалереї "Корона Вітовта" Ігор Тимощук

Ігор Тимощук, своєю чергою, розповів, що на заводі не зупинялися на досягнутому, а із задоволенням взялися піднімати стандарти робітничої їдальні на вищий рівень.

"Ми сподіваємося, що в ній буде скомпоновано все: якість продукції, асортимент, сервіс, інтер'єр, атмосфера. Завдяки цьому підніметься сама культура харчування і найголовніше – зітруться стереотипи того, що робітнича їдальня це щось сіре, буденне і несмачне", – зауважив партнер "Кромберг енд Шуберт".

А Роман Хорозов подякував керівництву заводу за чітку позицію у формуванні цілей і задач. До того ж, ресторатор розповів про оновлене меню.

"Ми робили те, що люди любили у цій їдальні. Тут і раніше смакові властивості страв тішили працівників, ніколи не було нарікань і скарг, тому ми залишили основу, а завдяки творчій роботі і досвіду залучених спеціалістів зробили деякі нові позиції та комплексні рішення. Нині калорійність обіду сягатиме не менше 1000 калорій, встановлена відмінна ціна і широкий асортимент. В меню є до 100 позицій, при чому страви щодня змінюватимуться. Також меню може мінятися і на нічну зміну", – зауважив відомий ресторатор.

За традицією відбулося й офіційне перерізання стрічки, а потім на картах України та Німеччини на знак дружби усі охочі мали змогу залишити відбитки пальців. Ці картини прокрасять стіни заводу "Кромберг енд Шуберт".

Після офіційної частини заходу, працівники мали змогу нарешті скуштувати страви з нового меню, зручно вмоститися на стільці та під музичний супровід поділитися своїми враженнями від модернізованої їдальні, яка, певно, стала найкращою у місті.

Надрукувати
мітки:
коментарів