Поділитись:

Патрульні у центрі Луцька розповідають дітям про безпечний Великдень (фото)

Середа, 04 квітня 2018, 13:17

Маленькі лучани у центрі Луцька мають змогу поспілкуватися із патрульними поліцейськими, виготовити світловідбиваючий флікер, посидіти у службовій автівці та навіть оглянути спецзасоби.

Такий захід організували полісмени спільно з Волинською обласною бібліотекою для юнацтва 4 квітня на Театральному майдані.

Інспектор патрульної поліції у Волинські області Ольга Шмігель розповіла, що патрульні співпрацюють із бібліотекою вже 2 роки, адже книгозбірня виграла проект "Police". Саме тому такі заходи і відбуваються для дітей.

"Проект стартував за підтримки компанії "IREX". Вони надали нам такі сувенірчики для дітей. Цей захід називається "Безпечний Великдень", адже зараз діти на канікулах, тому ми й вирішили зробити для них таке свято", – розповіла патрульна.

Дітвора може малювати на асфальті, робити позначки на карті безпеки, взяти участь у вікторині на знання правил дорожнього руху, зробити власними ручками світловідбивачі елементи (флікери) щоб бути в безпеці в темну пору доби, оглянути автомобіль, посидіти в ньому та навіть побачити спецзасоби копів.

"Також ще діє містечко знаків. Усі дітки, яким цікаво, можуть підходити і їх ознайомлять із цими знаками", – долала Ольга Шмігель.

Окрім цього патрульні підготували фотовиставку, де представлені фото із заходів, які відбувалися із залученням дітей.

Надрукувати
мітки:
коментарів