Поділитись:

У Луцьку стане більше парковок

Четвер, 17 березня 2016, 11:00
У Луцьку стане більше парковок

Луцький міський голова Микола Романюк сказав, що в центрі Луцька технічно не можливо збільшити кількість парковок.

У Луцьку вже розробили план організації дорожнього руху. Про це, у середу, 16 березня, розповів міський голова під час прямого телеефіру на каналі "Нова Волинь".

Микола Романюк погодився з тим, що лучани справедливо нарікають на те, що в місті немає де припаркуватись, особливо в центрі. Однак він запевнив, що вже розроблено план організації руху транспорту. Зараз перейшли до другого етапу – оголосили конкурс на оператора, який надаватиме послуги з паркування.

"Дійсно лучани досить справедливо нарікають на те, що на сьогодні немає де припаркуватись. Кількість автомобілів в місті постійно збільшується і лучани розуміють, що забезпечити технічно парковки в центрі немає можливості. Проте план організації руху транспорту вже є. Нині ми перейшли до другого етапу. На сьогоднішній день оголошено уже конкурс на паркувальника", - сказав Микола Романюк.

Також він додав, що згідно рішень сесій та виконкому і в старій частині міста на Замковій площі планують організувати паркомісця. Також парковки будуть й біля Центрального ринку, на проспекті Волі на вулиці Сенаторки Левчанівської та Винниченка.

Читайте також У БЕРЕЗНІ В "СТАРОМУ ЛУЦЬКУ" ОБЛАШТУЮТЬ ПЛАТНІ ПАРКОВКИ

Читайте також ДЕ БУДУТЬ НОВІ ПАРКОВКИ В ЛУЦЬКУ

Читайте також У ЛУЦЬКУ ОБМЕЖАТЬ В'ЇЗД В СТАРУ ЧАСТИНУ МІСТА

Надрукувати
мітки:
коментарів