Поділитись:

Кафе на Центральному ринку знесли незаконно, – власник

Четвер, 17 березня 2016, 12:03
Кафе на Центральному ринку знесли незаконно,  – власник

У Луцьку працівники муніципальної поліції демонтували заклад "Старий Баку" на вулиці Братковського, 13.

Відповідне рішення виконком міської ради ухвалив 2 березня. Проте приватний підприємець Мікаілов Ельшад Ібрагім-Огли, який господарює у закладі, такі дії міської влади називає незаконними і стверджує, що він має усі документи на розміщення тимчасової споруди. Також чоловік запевняє, що знімає в оренду гараж і територію, адже більше 10 років тому він уклав договір із Анатолієм Прусаком – власником земельної ділянки. Проте частина цієї території, яку облаштував підприємець, належить луцькій громаді – інформує Національна телекомпанія України "Волинська регіональна дирекція".

Начальник департаменту муніципальної поліції Луцької міської ради Юлія Сиротинська зазначає, що на території міста є робоча група, яка розглядає пакети документів розміщення тимчасових споруд і виявилося, що цей заклад є поза законом вже 10 років. Тобто підприємець не має паспорту прив'язки, договору оренди території, а займається самозахватом землі. Начальник зазначає, що спочатку на цьому місці розміщувалася розкладна палатка, проте згодом чоловік облаштував місце серйозніше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: БІЛЯ ЦЕНТРАЛЬНОГО РИНКУ В ЛУЦЬКУ ЗНОСЯТЬ КАФЕ

Вирішувати долю "Старого Баку" мала адміністративна комісія Луцької міської ради, проте засідання перенесли на 12 квітня. Чиновники порадили підприємцю подати документи до до міської ради і запевнили, що в Луцьку є вільні місця для здіснення торгівлі.

Надрукувати
мітки:
коментарів