Поділитись:

Смітиш? – Хрюкай!

Понеділок, 09 квітня 2018, 07:40
Смітиш? – Хрюкай!

Про те, як людиська люблять відпочивати на фестах та інших масових заходах і не прибирати після себе вже говорили про це.

Але кожен раз коли бачу гори сміття, злість скипає з новою силою. Але коли ще бачиш на власні очі, то є бажання підняти те сміття, викинуте людиськом, і нагодувати ним. Можливо такий радикальний метод навчить?

Ось недавно йду з обідньої перерви вулицею Лесі Українки. Довгождане весняне сонечко світить, дітвора сміється, кава "з собою" розливається, всі задоволені – краса. Вулицею снують туди-сюди рекламні промоутери і роздають буклетики про продукт, який рекламують.

Можна по різному ставитись до людей, які роздають різні буклетики і рекламки. Однак я вважаю, що немає чого злитись на них і ображати ще й їх за те, що в надцятий раз за день тицяють тобі в руки ту рекламу чи пропонують. Не хочеш – просто проігноруй.

Однак в той день молода панянка взявши буклетик з рук хлопчини пройшла метр і кинула його собі (й іншим перехожим під ноги). На моє зауваження, що смітник поряд є для того, жінка виразилась ще й нецензурно і пішла.

Надіюсь панянка немає гарних манер та має хороший слух і почула моє- "Ще раз будете смітити – не забудьте хрюкнути!".

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій.Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією.

Надрукувати
мітки:
коментарів
18 квітня 2024
17 квітня 2024
16 квітня 2024
10 квітня 2024
09 березня 2024
20 лютого 2024
15 лютого 2024
02 лютого 2024
01 лютого 2024