Поділитись:

Samsung випустила смартфон, який не підключається до Інтернету

П'ятниця, 13 квітня 2018, 18:18

Південнокорейська компанія Samsung представила на домашньому ринку нову модель Galaxy J2 Pro. Цільова аудиторія "смартфона" – місцеві студенти, які намагаються уникнути розсіювання уваги через Інтернет.

Про це повідомляє Ain.ua, посилаючись на видання SamMobile.

J2 Pro має вигляд звичайного бюджетника: дозволяє телефонувати, писати повідомлення і знімати на вбудовану камеру. Однак в J2 Pro немає модулів для підтримки 2G або 3G, а також відсутня можливість підключення до мереж Wi-Fi.

Апарат має 5-дюймовий дисплей Super AMOLED з роздільною здатністю qHD, працює на базі 4-ядерного процесора з тактовою частотою 1.4 GHz, має 1,5 ГБ оперативної пам'яті і накопичувач на 16 Гб (розширюється за допомогою SD-слота). Він постачається з одним вбудованим додатком, Diodict 4, який допомагає студентам вчити нові слова корейської та англійської мов. Про встановлену оперативну систему відомостей немає, але, швидше за все, на борту Android із зовнішньою оболонкою.

Вартість J2 Pro в Кореї – $ 185, але незвичайний "смартфон" можна отримати і безкоштовно. Samsung запустила для студентів коледжів спеціальну акцію: вони зможуть отримати повний рефанд коштів, якщо куплять J2 Pro протягом червня, а після складання іспитів придбають будь-який смартфон компанії з топових серій S або A.

Надрукувати
мітки:
коментарів