Поділитись:

У 2018 році на Волині зареєстрували 14 електромобілів

Субота, 14 квітня 2018, 11:11

За перші три місяці 2018-го на Волині вперше зареєстрували 14 електромобілів.

Про це ВолиньPost повідомили у Регіональному сервісному центрі МВС у Волинській області.

Відомо, що у 2016-му році в сервісних центрах МВС у Волинській області вперше зареєстрували 24 транспортні засоби, оснащені електричним двигуном. Для порівняння у 2017-му кількість аналогічних проведених операцій на теренах регіону значно зросла - до 65.

"З початку поточного року сервісними центрами МВС у Волинській області було вперше зареєстровано 14 транспортних засобів з електричними двигунами, більшість з них – 10 – це гібриди, тобто додатково оснащені бензиновими або ж дизельними двигунами, – розповідає керівник Регіонального сервісного центру МВС у Волинській області Олександр Малашко. – При цьому реєструють зазначені авто на загальних підставах, все відбувається аналогічно порядку реєстрації транспортних засобів з двигунами внутрішнього згоряння".

Інформуємо, що з вищевказаного числа електромобілів, що були вперше зареєстровані в сервісних центрах МВС Волині у 2018-му, найбільше марок TOYOTA, VOLKSWAGEN та PEUGEOT.

Охочим у майбутньому зареєструвати транспортний засіб, оснащений електричним двигуном, варто знати, що перелік необхідних документів відрізняється в залежності від категорії транспортного засобу (легкові авто, мототранспорт і т.д.); країни виробництва; підстав реєстрації (перша реєстрація, перереєстрація при укладенні договору тощо).

Надрукувати
мітки:
коментарів