Поділитись:

Лучанин продавав пісні Світлані Лободі і Дімі Білану

Неділя, 15 квітня 2018, 11:05

Відомий сьогодні український співак і танцюрист Діма Монатик (MONATIK) раніше продава пісні, щоб заробити на власні кліпи.

Про це він розповів в інтерв'ю виданню Meduza.

Зокрема за 500 доларів він продав пісню "40 градусів" Світлані Лободі. Як зазначала вона, саме із цієї пісні почалася її "доросла сольна кар′єра".

Також пісню в Монатика купив і Діма Білан – "Да ладно".

"У 2011 році, дуже давно, я тоді продавав пісні, тому що потрібно було на щось жити, збирати на ті ж кліпи. Я розумів, що це сильний ресурс. І багато пісень тоді були розпродані. Але кожної з них я дуже радий, це шлях, який треба було пройти. І багато з них стали хітами", – розповів Діма Монатик.

Однак, зауважив, зараз пісні не продає.

"По-перше, добре, що музика MONATIK подобається людям і якось змогла достукатися до них. Це те, що дає нам концерти і дарує нам подорожі.

Я пишу багато з того, що сам не виконував би сьогодні. Мені не хочеться продавати, тому що я розумію: репертуар – це те, за чим люди йдуть на артиста. Спочатку йдуть на пісню, потім – на самого артиста. І мені в майбутньому хотілося б допомогти якимось молодим музикантам. Мені взагалі подобається працювати з талановитими людьми, мене часто люди надихають на щось", – зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: MONATIK СКАЗАВ, ЧИ ПОЇДЕ З КОНЦЕРТАМИ В РОСІЮ

Надрукувати
мітки:
коментарів