Поділитись:

Волинське підприємство покликало Гузя до суду

П'ятниця, 18 березня 2016, 11:30

Щоб захистити свою ділову репутацію ПП "Флора" подало позов до суду на народного депутата Ігоря Гузя за брехню.

15 березня із трибуни Верховної Ради депутат у зверненні до Президента України висловив низку звинувачень на адресу голови Волинської облдержадміністрації Володимира Гунчика. Також народний обранець повідомив про покривання підприємства, котре, нібито, не сплачує оренду за землю, якою користується ПП "Флора". І, якщо голова Волинської ОДА не звернув уваги на звинувачення, то ПП "Флора" не забарилося з відповіддю, – повідомляє достовірне джерело Волинського інформаційного порталу.

Підприємство звернулося до Володимира Гунчика з інформацією про те, що тільки у 2015 році воно сплатило майже 38 тисяч гривень оренди. Наразі ж ПП "Флора" уклало додаткові договори з ГУ Держгеокадастру у Волинській області, відповідно до яких, сплачує оренди на загальну суму 125,7 тисячі гривень.

До того ж, фірма проінформувала очільника області про те, що подала позовну заяву до Печерського районного суду міста Києва про захист ділової репутації через "відверту брехню заради власного піару" Ігоря Гузя.

Позивач просить визнати недостовірною поширену нардепом інформацію та зобов'язати Ігоря Гузя спростувати неправдиві відомості.

Окрім того, ПП "Флора" хоче стягнути з Ігоря Гузя 100 тисяч гривень відшкодування моральної шкоди та 2,474 тисячі гривень судового збору.

До заяви позивач додав копії угод про оренду землі на території Ростанської і Грабівської сільських рад із розрахунками орендної плати.

Надрукувати
мітки:
коментарів