Поділитись:

У луцькій поліції розповіли деталі нападу на відділення банку

П'ятниця, 18 березня 2016, 15:13

Близько 9:30 в одному з відділень луцького банку невідомий чоловік із гранатою зайшов у відділення та погрожував всіх підірвати.

Охоронці викликали поліцію. Зловмисника оперативно затримали. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав, – коментують ситуацію у секторі комунікації ГУНП у Волинській області.

На екстрену лінію "102" правоохоронцям зателефонував диспетчер приватної охоронної фірми. Він розповів, що невідомий чоловік погрожує підірвати відділення банку в Луцьку. Зловмисник також у приміщенні банківської установи пошкодив комп'ютер, ймовірно підпаливши його. На момент інциденту у відділенні перебували четверо співробітників банку.

На місце інциденту одразу ж виїхали заступник начальника слідчого управління ГУ Національної поліціїв області Наталія Пасічник, керівник Луцького відділу поліції Олег Кічук, вибухотехніки, слідчо-оперативні групи головного управління та Луцького відділу поліції у повному складі, а також працівники патрульної поліції та працівники ДСНС у Волинській області.

У приміщенні відділення банку правоохоронці затримали 42-річного чоловіка. За попередніми даними, він може бути мешканцем сусідньої Республіки Білорусь.

"При огляді затриманого та приміщення банку вибухонебезпечних предметівне виявили. Чоловіка доставили до Волинського обласного наркодиспансерудля проведення освідування на наявність в його організмі алкоголю чинаркотичних речовин. Наразі вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за частиною 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України", – повідомив тимчасово виконуючий обов'язки начальника Луцького відділу поліції Олег Кічук.

Надрукувати
мітки:
коментарів