Поділитись:

Документальні фільми, серіали, мультики: "Нова Волинь" змінює контент

Четвер, 19 квітня 2018, 13:01
Документальні фільми, серіали, мультики:

Із понеділка, 16 квітня ефірна сітка філії ПАТ "НСТУ" "Волинська регіональна дирекція" зазнала суттєвих змін.

Віднині глядачі телеканалу "Нова Волинь", окрім "Ранку Нової Волині", випусків новин і суспільно-політичної передачі "Тема дня", мають змогу дивитися також суспільно-важливі програми, документальні фільми, серіали, мультфільми, – повідомляє прес-служба Суспільного.

Основною метою таких перетворень є використання виключно якісного контенту.

Так, документальні фільми були закуплені спеціально для трансляції на телеканалах Суспільного. Нові фільми охоплюють різноманітні теми: це і розповіді про нові традиції та культури різних народів, і дослідження природи, історії.

Документальний цикл "Смаки культур" – кулінарний екскурс по світу, де у кожній серій презентується одна страва. Велика увага приділяється саме кулінарним традиціям окремих країн. Автори фільмів звертають увагу на унікальні та відмінні риси різних культур й кухонь.

Із циклу "Таємниці підводного світу" глядачі дізнаються про безліч див природи та чудернацьких морських істот Світового океану. Цей пізнавальний цикл створено спеціально для дітей, – вони зможуть дізнатися більше цікавих фактів про океан та підземне життя.

Документальний серіал "Незвичайні культури" присвячений повсякденному життю народів нашої планети, які досі полюють на їжу і не знають, що таке промисловість, економіка, наука.

Для тих, хто хоче більше дізнатися про надзвичайну природу Землі, транслюватимуть цикл фільмів "Неповторна природа". Глядачі матимуть змогу відкрити для себе світ гейзерів, активних вулканів і дивовижних скель, спільною рисою котрих є лише те, що вони створені магічними силами природи.

Щосуботи та щонеділі вранці діти матимуть змогу дивитися мультфільм "Принцеса Сіссі". До уваги маленьких глядачів 2 сезони мультсеріалу (52 серії).

Нагадаємо: філія ПАТ "НСТУ" "Волинська регіональна дирекція", як і всі інші регіональні філії суспільного мовлення, працює за уніфікованою сіткою. "Обов'язковою програмою" лишаються ранкові шоу, випуски новин впродовж усього дня, а також вечірня аналітична суспільно-політична передача "Тема дня".

Окрім того, щомісяця на телеканалі "Нова Волинь" та радіоканалі "Українське радіо - Луцьк" у рамках Всеукраїнського медіа-проекту #Звіти_наживо чиновники звітують перед громадою, відповідаючи на запитання глядачів та експертів у студії.

Надрукувати
мітки:
коментарів
08 квітня 2024
22 березня 2024
15:30
20 березня 2024
08 серпня 2023
28 квітня 2023
31 березня 2023
21 лютого 2023
27 січня 2023
11 січня 2023
21 вересня 2022