Поділитись:

На Волині зросла кількість контрактників

П'ятниця, 18 березня 2016, 17:10

Під час засідання ради оборони області оброворювалася тема укомплектування військових частин та інших підрозділів контрактниками.

Кількість волинян, охочих працювати у професійній армії, значно зросла – інформує Волинська обласна державна адміністрація.

186 мешканці краю уклали контракт на проходження військової служби. Разом із тим, це – лише 34 % від завдання, котре визначив Генеральний штаб Збройних сил України.

Як завжди під час засідання ради оборони області аналізували роботу в розрізі районів. Серед тих, де показники більші за 50 %, – Ратнівський та Горохівський. Решта районів не досягли й 40 %. В окремих – узагалі патова ситуація, зокрема, у Шацькому, де фіксують 0 %, тобто жодного укладеного контракту.

"Загалом маємо позитивну динаміку, за винятком Шацького району", – наголосив голова облдержадміністрації Володимир Гунчик. – "Намітилися зрушення у Старовижівському районі. Прошу всіх проаналізувати роботу й посилити. Вимагаю максимальної концентрації у цих питаннях".

Відтак, за дорученням голови облдержадміністрації й відповідно до рішення ради оборони області, робоча група, котра аналізує діяльність у відповідному напрямку в районах, продовжить роботу на теренах Шацького краю, Любешівського та Любомльського.

Надрукувати
мітки:
коментарів