Поділитись:

Українці отримали змогу віртуально знищувати нардепів

Неділя, 20 березня 2016, 18:26

У мережі з'явилася гра Rada Invaders або "Загарбники Ради", метою якої є знищення піксельних депутатів Верховної Ради.

Гра Rada Invaders створена за принципом культової аркади Space Invaders випускником Києво-Могилянської академії. Мета гри – знищити за допомогою гармати "ворогів" у формі сесійної зали українського парламенту.Про це повідомляє видання "Finance.ua".

Депутати насуваються на гравця Rada Invaders, намагаючись розчавити його своєю "більшістю" і стріляють у відповідь. З кожним новим рівнем "парламентських читань" швидкість настання "депутатів" збільшується. Періодично на екрані миготять Олег Ляшко і Михайло Добкін. У грі також використовуються характерні звуки, які можна почути на засіданнях українського парламенту.

"Для мене Rada Invaders – це просто іграшка, яку досить легко було створити за пару вечорів, але вона може насмішити і на хвилину відволікти від проблем. Я не вкладав в неї ніякого політичного підтексту, це просто стара гра на новий лад. Популярність гри стала для мене несподіванкою і тепер я радію кожній новій хвилі гравців, які заходять в гру після нових публікацій на сайтах і в соцмережах", – говорить творець гри Антон Багаєв зі студії Dontgiveafish.

Надрукувати
мітки:
коментарів