Поділитись:

Волинська митниця усуватиме проблеми, на які вказали громадяни

Четвер, 03 травня 2018, 14:36
Волинська митниця усуватиме проблеми, на які вказали громадяни

Упродовж минулого тижня у сервісних зонах міжнародних автомобільних пунктів пропуску "Ягодин" та "Устилуг" на Волині працювали групи соціологів громадської організації "Європа без бар'єрів".

Вони проводили анонімне анкетування громадян у рамках проекту "Анатомія кордону", який фінансується міжнародним фондом "Відродження". Мета проекту – вивчення змін у сфері управління кордонами після візової лібералізації з Європейським Союзом та запровадження нових
правил, – інформує прес-служба Волинської митниці ДФС.

Регіональний координатор Віктор Вальчук, підбиваючи підсумки "польового етапу" всеукрїнського дослідження, відзначив конструктивну взаємодію громадської організації з прикордонниками та митниками Волині.

Коментуючи цю співпрацю, начальник Волинської митниці ДФС Віктор Кривіцький наголосив, що митниця завжди готова до діалогу з громадськими інституціями задля позитивних зрушень. Посадовець вітає ініціативи, спрямовані на виявлення та усунення проблем, з якими стикаються громадяни під час перетину кордону і намагатиметься впровадити рекомендації, які будуть сформовані експертами міжнародного проекту "Анатомія кордону".

Надрукувати
мітки:
коментарів