Поділитись:

Весна й аромати

Автор: Оксана Пуняк |
Субота, 05 травня 2018, 07:40

Весна наповнила Луцьк теплом і ароматами. На жаль, не лише квітковими і приємними. Неждано-негадано в місті знову виникла проблема смороду.

Тільки надворі потепліло, рано-вранці в місті почало смердіти. На початку весни це були поодинокі випадки. Але чимдалі запахи почали з'являться частіше. Навіть в міськраді не заперечують, що після Великодніх свят скарг щодо цього побільшало. Не заперечують, але справжньої причини так і не називають.

Торік і люди, і депутати воювали з біоетанольним заводом. І начебто питання вирішили. Сморід помалу зник чи то завдяки спільним діям, чи то з приходом холодів.

Але ж причина не одна. Спеціальна робоча група щодо вирішення "смердючої" проблеми зазначила, що джерелом неприємного запаху можуть бути викинути тваринні рештки, несанкціоновані зливи нечистот, каналізація тощо. Усе те ж, що й називали торік. Тільки слова словами, а смердіти не перестає. Тривожить те, що попереду літо. І, ймовірно, воно буде спекотним. А гарантій того, що сморід пропаде, нема. Отже, на відкриті вікна і свіже повітря для лучан буде табу.

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій.Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією.

Надрукувати
мітки:
коментарів