Поділитись:

На Волині 97% митного оформлення експорту здійснюють в електронній формі

Вівторок, 08 травня 2018, 17:44
На Волині 97% митного оформлення експорту здійснюють в електронній формі

23 травня 2011 року експортером "Кроноспан УА" було подано першу в історії Волинської митниці електронну митну декларацію.

Сьогодні митне оформлення вантажів в електронному вигляді здійснюється митницями в усіх режимах, а іншими державними контролюючими органами Волині в рамках роботи "Єдиного вікна" – на 97%. Про це написав начальник Волинської митниці ДФС Віктор Кривіцький на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Посадовець у межах робочої поїздки в зону діяльності митного посту "Володимир-Волинський" відвідав підприємства з іноземними інвестиціями "Кроноспан УА" та "Гербор-холдинг". Ці товариства стабільно значаться серед найбільших експортерів, які акредитовані в зоні діяльності Волинської митниці ДФС. А меблева фабрика "Гербор" нещодавно отримала статус уповноваженого (схваленого) оператора, значно прискорює процедуру митного оформлення експорту.

"Було дуже приємно дізнатись про специфіку технологічних процесів безпосередньо на виробництві. Знайомство з керівником Наталією Покінською, крім фахових дискусій, принесло звістку про намір підприємства завезти в Нововолинськ інноваційне обладнання для виробництва нових видів продукції. Вітаю інвестиційні ініціативи товариства! Зрозуміло, що затримок з митним оформленням лінії не може бути", – поділився враженнями Віктор Кривіцький.

Надрукувати
мітки:
коментарів
13:36
24 квітня 2024
23 квітня 2024
22 квітня 2024
18:00