Поділитись:

Як передати показники лічильника за воду у Луцьку: п'ять способів

П'ятниця, 11 травня 2018, 11:21
Як передати показники лічильника за воду у Луцьку: п'ять способів

Підприємство "Луцькводоканал" радить користувачам для передачі показників лічильників користуватися автоматизованою системою "Особистий кабінет".

Про способи передачі показників у Луцькій міській раді говорили представники підприємства 11 травня. Платформою "особистий кабінет" також користується "Волиньобленерго", а незабаром на неї зайде і "Луцьктепло", що дозволить споживачу в одному місці перевірити всі рахунки.

Передавати показники лічильника за воду споживач самостійно. Якщо цього не сталося, то фактично кінцевий показник надає сам водоканал, засновуючись за останніх 12 розрахункових періодів.

Користування "особистим кабінетом" допоможе контролювати нарахування та оплату за надання послуги, самостійно внести показники лічильників холодної та гарячої води, економити воду під час платежів.

Система передбачає, що можна добавити інші особові рахунки, тобто батьків, дідусів тощо і вносити показники.

Для реєстрації потрібно зайти або на сайт "Луцькводоканал", або https://ukrbilling.com/byt/ua та обрати вкладку "особистий кабінет", де зареєструватися, вказавши регіон, місто, постачальника послуг, номер рахунку та суму останнього платежу, який можна поглянути в квитанції.

Це, підкреслюють на підприємстві, найнадійніший спосіб, адже він не передбачає людського фактору зі сторони підприємства. Система автоматизована.

Однак, якщо це можливо зробити, показники можна передати за номером 28 40 40, який відтепер багатоканальний. Тобто, додзвонювачі будуть поінформовані, що перебувають у черзі на з'єднання з оператором.

Третій спосіб — це надіслати смс-повідомлення на номер (067) 444-8-777 за принципом: код вулиці_будинок_квартира_ показник або особовий рахунок показник.

Можна скористатися для передачі показника месенджером вайбер, просто сфотографувавши лічильник, або ж за таким принципом передати фото на пошту [email protected].

Зрештою, на самому підприємстві на вулицях Дубнівська, 26 та Січова, 16 є скриньки, куди можна кинути бланк з показниками.

Однак, ці способи вже ж передбачають механічне вбивання інформації, тож можливі неточності.

Надрукувати
мітки:
коментарів