Поділитись:

У Луцьку пропонують виділити кошти на Центр реабілітації учасників АТО

П'ятниця, 11 травня 2018, 12:30

П'ять мільйонів гривень пропонують виділити з бюджету міста на облаштування Центру реабілітації учасників АТО.

Депутат Микола Собуцький запропонував зменшити видатки департаменту житлово-комунального господарства в частині статті "Капітальний ремонт доріг" на суму п'ять мільйонів гривень. Про це він сказав 11 травня під час засідання "бюджетної" комісії.

Натомість депутат запропонував "перекинути" ці кошти на реконструкцію частини приміщення КЗ "Луцький центр первинної медико-санітарної допомоги" з облаштуванням Центру реабілітації учасників АТО м. Луцька.

"Треба щось робити з цим приміщенням, бо дедалі більше хлопців повертаються з пораненнями та хворобами", – сказав Микола Собуцький.

Депутат Борис Смаль зауважив, що раніше народний депутат Ігор Лапін мав домовленість з міськрадою, що міськрада розробляє проектно-кошторисну документацію на цей об'єкт.

"Хотів би спочатку почути позицію Лапіна з цього питання, чи повною мірою фінансуватиме, як колись казав, чи буде вже співфінансувати. До того ж дороги та інша інфраструктура робиться зокрема і для учасників АТО", – зауважив Борис Смаль.

Психолог Олена Звєрєва сказала, що особисто розмовляла з народним депутатом і дізналась, що місто досі не відправило на відповідну комісію у Київ проектно-кошторисну документацію.

"Коли ми кажемо дороги і центр реабілітації учасників бойових дій – це несумісні речі", – зазначив депутат Павло Данильчук.

Голова Луцької міської спілки ветеранів АТО Волині Олег Кобилинський сказав, що він разом із психологом Оленою Звєрєвою особисто контролюють процес з виготовлення проектно-кошторисної документації.

"Цей корпус необхідний для атовців. Про це говорять вже півроку", – сказав Олег Кобилинський.

Врешті пропозицію депутата Миколи Собуцького підтримали.

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 березня 2024
23 березня 2024
09:53
21 березня 2024
17:46
05 березня 2024
21 лютого 2024
13 лютого 2024
16:02
08 січня 2024
12:29
04 січня 2024
21 грудня 2023