Поділитись:

Vox populi. День матері у Луцьку: як святкують і що дарують (фото)

Неділя, 13 травня 2018, 19:20

Традиційно у другу неділю травня в Україні відзначають День матері. Хоч свято з'явилося порівняно недавно (що якось дивно!), проте стало для багатьох одним з найулюбленіших, адже присвячене найріднішій людині – мамі.

Про те, чи святкують лучани День матері та як саме вітають матусь, "Конкурент" запитав у містян.

Світлана і Дарина:

Ні, не святкуємо. А в садочку є. Роблять подарунки своїми руками. Робили листівку для мами. Зазвичай вітають. А вдома не святкуємо. Але мамі своїй я дарую щось. Даруємо один одному.

Іванна і Тимур:

Звичайно, в нас святкують День матері. Діти малюють малюнки. В садочку влаштовують свято, ми саме йдемо з нього.

Тетяна і Яна:

У нас в сім'ї святкують День матері. У мене старша дочка ходить у 5-ий клас, то вона мені старається власноруч зробити якусь листівку – щось наклеїть, виріже, аплікації якісь робить. З самого ранку мене поцілує, привітає. Вони самі знають, коли треба вітати.

Катя і Віка:

Якщо чесно, у нашій сім'ї немає традиції святкувати День матері, більше 8 Березня якось святкували. Просто дивно, що День матері не в числі, так би пам'ятали завжди. А так воно в різних числах, і всі питають, чи святкуєте. Так від когось дізнаємось. Але дитина завжди листівки якісь малює і до Дня матері, і без приводу. В садочку теж планують щось проводити, приурочене до Дня матері, але що саме – ще не знаю. Мабуть, якийсь показовий виступ, бо у нас вже випускна група, то вони готуються інтенсивно.

Валентина:

Мене завжди діти мої вітають. Я і бабуся, і мама. Зазвичай дарують квіти. У нас привчили, що на будь-яке свято вітають – День матері, День батька...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: VOX DEI: ЯКІ ВІТАННЯ НА ДЕНЬ МАТЕРІ ОТРИМУЮТЬ ВІДОМІ ВОЛИНЯНКИ

Надрукувати
мітки:
коментарів