Поділитись:

ПриватБанк пропонує волинським аграріям вигідні кредити*

Субота, 12 травня 2018, 09:15
ПриватБанк пропонує волинським аграріям вигідні кредити*

У квітні цього року програма ПриватБанку "КУБ" (Країна успішного бізнесу) святкує 2 роки із моменту запуску. За цей час вона отримала заслужену популярність - тільки за перший квартал 2018 року нею скористався 151 волинський підприємець.

Проект "Країна успішного бізнесу" (КУБ) - це соціально орієнтована програма, яка спрямована на те, аби допомогти малому та середньому підприємництву розвиватися та створювати нові робочі місця. У рамках програми банк надає реальну фінансову допомогу малому та середньому бізнесу країни. Нещодавно ПриватБанк збільшив максимальну суму кредиту програмою "КУБ" з 500 тисяч до 1 мільйона гривень.

У розпал весняно-польових робіт актуальним стає кредитування аграріїв. Зокрема, у рамках "Країни успішного бізнесу" діє програма "АгроКУБ" для фермерських господарств. Вона передбачає швидке отримання кредиту на суму до 1 мільйона гривень при ставці лише у 2% в місяць. Важливо, що за умовами програми протягом першого півріччя фермер виплачуватиме тільки відсотки, а вже наступні 6 місяців – суму боргу з відсотками рівними частинами.

"Ми розуміємо, що підприємства і фермерські господарства не завжди мають достатньо власних коштів, аби покрити всі нагальні потреби. Водночас аграрна сфера - надважлива галузь. Тому ПриватБанк кредитує аграріїв швидко та на вигідних умовах", - наголосила керівник напрямку активних операцій МСБ Північно-Західного регіонального управління Ірина Дутко.

Важливою перевагою кредиту "АгроКУБ" є те, що вдруге його можна оформити, не чекаючи повного погашення першого. Щоб отримати фінансування, необхідно заповнити заявку на сайті проекту kub.pb.ua. А всі роз'яснення і консультації з приводу кредитування аграріїв можна отримати у будь-якому відділенні ПриватБанку на Волині.

Нагадаємо, що минулого року ПриватБанк виділив малому бізнесу та підприємцям понад 3 мільярди гривень кредитних коштів, а у 2018 році планує виділити більш ніж 5 мільярдів гривень. У рамках програми "КУБ" банк уже профінансував понад 25 тисяч проектів малого бізнесу.

Надрукувати
мітки:
коментарів
05 квітня 2024
15 лютого 2024
17 червня 2023
18 березня 2023
03 жовтня 2022
26 липня 2022
14 липня 2022
07 липня 2022
28 червня 2022
17 червня 2022