Поділитись:

Як у ЛНТУ обирали короля і королеву (фото)

Субота, 12 травня 2018, 10:30

Переповнена зала у Волинському академічному обласному музично-драматичному театрі імені Т.Г. Шевченка свідчила, що відбудеться шалене дійство. Так і сталося, у ЛНТУ обирали короля та королеву 2018.

Довгоочікуваний конкурс, ведучими якого були Микита Чибар та Інна Мархевка, відбувся 11 травня та зібрав чимало друзів, викладачів та одногрупників, які прийшли повболівати за учасників конкурсу.

9 пар потенційних королев та королів продемонстрували відеопредставлення, де намагалися бути креативними та особливими. До слова, за 18 відзнятих роликів оператор Назар Дубина отримав університетський "Оскар".

Далі студенти дефілювали у костюмах різних країн. А у перервах між конкурсами між глядачами розігрували подарунки від партнерів свята.

Невдовзі учасники конкурсу демонстрували свої розумові здібності у інтелектуальному бліці.

Як і у будь-якому конкурсі не обійшлося й без показу своїх талантів. Тут студенти потішили публіку піснями, танцями та навіть вмінням боротися.

Наостанок учасники конкурсу вийшли на сцену, аби здивувати присутніх танцем-дефіле.

Певно, журі було тяжко обрати кращих серед кращих. Однак у запеклій боротьбі корони здобули Олександр Симончук та Діана Савчук.

Містером та Міс глядацьких симпатій онлайн стали Денис Коменда та Діана Савчук. Зал же віддав перевагу Ірині Домнюк та Андрію Бартошуку.

Інші учасники конкурсу здобули перемогу у номінаціях "Оригінальність" ,"Посмішка", "Стиль", "Елегантність", "Талант", "Загадковість", "Стиль" та "Креативність".

Надрукувати
мітки:
коментарів