Поділитись:

У центрі Луцька понад 400 бігунів змагалися за перемогу (фото)

Понеділок, 14 травня 2018, 13:00

У Луцьку з нагоди 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні відбулася щорічна традиційна 58 легкоатлетична естафета. Змагання стартувало об 11 годині 14 травня від Меморіального комплексу "Вічна слава".

Учасники долали 12 етапів, що у сумі склали відстань в 3650 метрів. Маршрут пролягав вулицями та проспектами Василя Мойсея – Винниченка – Словацького – Богдана Хмельницького – Сенаторки Левчанівської – Глушець – Паркова – Волі – Шопена – Василя Мойсея. Тож, відповідно до розпорядження секретаря міської ради ці ділянки були перекриті, що створювало певні незручності для мешканців міста на час проведення змагань.

Естафета традиційна. Цього року у ній взяло участь понад 400 хлопців та дівчат із 32 команд, які поділили на п'ять груп.

Рекорд подолання дистанції, який у 2010 році встановили спортсмени від університету розвитку людини "Україна", подоланий не був. Забракло 12 секунд, аби перевершити результат у 10 хвилин та 43 секунди.

Найшвидшими з результатом в 10.55 хв виявилася команда Східноєвропейського національного університету. Серед училищ та коледжів перемогу здобув Луцький педагогічний коледж. У групі шкіл найшвидшими були учні школи №14. Волинський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою здобув перемогу у своїй групі, а Центр туризму, спорту і краєзнавства учнівської молоді не поступився СК "Лучеськ".

До слова, серед учасників СК "Лучеськ" були не лише спортсмени, а любителі спорту. Тож, дистанцію на рівні долали ресторатор і блогер Роман Хорзов, а також телеведуча суспільно-політичного ток-шоу "Протилежний погляд LIVE" Галина Падалко.

Надрукувати
мітки:
коментарів