Поділитись:

Пригоди кличуть: у луцькому Сіті Парку – кінотеатр просто неба

Понеділок, 14 травня 2018, 20:00

Зовсім скоро у режимі "open air" посеред міських пейзажів кожен охочий зможе переглянути пригодницьку стрічку "Тепер я йду в дику далечінь" режисера Шона Пена.

Захід із нагоди відкриття туристичного сезону відбудеться у суботу, 19 травня, на території Сіті Парку (пр. Волі, 49а). Початок – о 21:00. Вхід – вільний.

Організаторами дійства виступають Lutsk Night Cinema, Центр надання туристичної інформації та послуг Луцька спільно з ГР "СВІДОМІ".

Екранізація однойменної книги Джона Кракауера захоплює, адже сюжет заснований на реальних подіях. Початок цій історії поклали щоденники і розповіді родичів та друзів Крістофера Маккендлесса – юнака з вельми забезпеченої сім'ї, який, відкинувши матеріальні цінності сучасного суспільства, роздав усі свої гроші на доброчинність і став волоцюгою.

Упродовж двох років з 1990 по 1992 рік під ім′ям Олександр Суперволоцюга він мандрував Штатами і Мексикою, підпрацьовував на випадкових роботах, поки нарешті не опинився на Алясці. Тут він зробив останній акт самозречення, оселився в суворій пустельній місцевості у старому шкільному автобусі, де його знайшли мертвим від отруєння та виснаження.

Для того, аби вечір пройшов максимально комфортно, атмосферно та затишно, координатори заходу рекомендують взяти зі собою ковдри, каремати та гарячі напої.

Надрукувати
мітки:
коментарів