Поділитись:

Вулицю Московську хочуть перейменувати на честь луцького співака

Вівторок, 22 березня 2016, 12:51
Вулицю Московську хочуть перейменувати на честь луцького співака

Декілька жителів вулиці Московської проти перейменування в честь луцького співака В'ячеслава Хурсенка.

Оскільки співак мешкав неподалік вулиці Московської, на проспекті Відродження, на його честь і рекомендували її перейменувати. Про це йшлося під час засідання комісії з питань перейменування назв вулиць, 22 березня.

Секретар Луцької міської ради Юлія Вусенко зазначила, що враховуючи теперішні відносини з Росією не варто залишати цій вулиці назву російської столиці. Проте є звернення декількох лучан, які просять все ж таки не перейменовувати вулиці.

"Варто звернутись до ЖКГ щоб вони проінформували жителів Московської про те, що планується переназвати їхню вулицю чи зустрітись з мешканцями і поговорити про це", – сказала Юлія Вусенко.

Депутат Луцькради Євген Ткачук зазначив, що вони вже напрацювали назву цієї вулиці на попередньому засіданні і тоді винесли пропозицію, що її назвуть в честь видатного лучанина В'ячеслава Хурсенка.

Також він зачитав звернення, підписане мешканцем цієї вулиці Івана С. в якому йдеться про те, що мешканці проти того, щоб їхню вулицю назвали в честь Хурсенка.

"Пан Іван написав, що "зміна назви вулиці на Хурсенка не влаштовує жителів, а вулиця Московська не відноситься до Путіна. Адже в ср*ці він нас мав". Щоправда звернення підписане лише декількома людьми. Я знав Хурсенка, вважаю він достойний того, щоб назвали в честь нього вулицю", – сказав Євген Ткачук.

Комісія взяла до уваги це звернення. Також вирішили проінформувати мешканців, які наслідки на них очікують після перейменування вулиць, на яких вони проживають щоб розвінчати всі міфи стосовно цього.

Надрукувати
мітки:
коментарів