Поділитись:

В "Променя" хочуть забрати парковку

Вівторок, 15 травня 2018, 18:25

Після серії гучних скандалів в стінах міської ради, влада у Луцьку вирішила не зупинятися на досягнутому та винесла на черговий виконком рішення про розірвання в односторонньому порядку договору про співпрацю між школою плавання та товариством "Проміньпарксервіс".

Співпраця полягала в облаштуванні спільної парковки на території Луцького плавального басейну, якою могли користуватися, як відвідувачі школи плавання, так і відвідувачі РЦ "Промінь". Окрім того було облаштовано окрему паркову біля басейну, а також встановлено спортивний та ігровий майданчики.

Як повідомив "Конкуренту" директор РЦ "Промінь" Дмитро Грелюк, бажання розірвати договір про співпрацю в односторонньому порядку стало прикрою несподіванкою.

"До нас ніхто не звертався із жодними претензіями. Про намір розірвати угоди ми дізналися з проекту рішення, винесеного на виконком. Вважаю це політичним тиском на РЦ "Промінь", - заявив Дмитро Грелюк.

Також він додав, що адміністрації басейну було видано 5 карток, за якими працівники могли залишати свої автівки на стоянці на невизначений час. У разі проведення змагань, складалися списки учасників, які також могли безперешкодно залишати свої машини на території парковки. Будь-який відвідувач басейну також мав нагоду безкоштовно припаркувати свій автомобіль на 2 години на території "Променя" або ж на довший термін та території стоянки біля басейну. Цього часу достатньо, адже тренування в басейні триває 45 хвилин.

2 безкоштовні години паркування, при тому, що заняття триває 45 хвилин.><span class=2 безкоштовні години паркування, при тому, що заняття триває 45 хвилин.

Як розповів в коментарі юрисконсульт Валентин Хаймик, договір про співпрацю "Променя" з Луцькою плавальною школою заключний до 2041 року. Згідно з умовами договору, вони можуть бути змінені за взаємною згодою з обов'язковим складанням письмового документа, що затверджується рішенням Виконавчого комітету Луцької міської ради. А дострокове припинення Договору відбувається лише за згодою сторін відповідно до чинного законодавства. Тобто, якщо договір розривати в односторонньому порядку, це буде порушенням.

Директор Луцького плавального басейну Олександр Сологуб відмовився давати коментарі по телефону.

Заступник Луцького міського голови Костянтин Петрочук, який курує спорт у місті, сказав, що дуже зайнятим, а коли звільниться – не знає.

Костянтин Петрочук - ліворуч, Олександр Сологуб - праворуч.><span class=Костянтин Петрочук - ліворуч, Олександр Сологуб - праворуч.

Раніше ЗМІ писали про те, що Сологуб тренував сина Костянтина Петрочука. Відтак після того, як Петрочук став заступником міського голови, він посадив Олександра Сологуба в крісло директора комунального басейну.

Разом вони вже встигли засвітитися у скандалі із закупівлею хлору для плавальної школи, про що писало ІА "ВолиньPost".

Нагадаємо, це вже не вперше, коли влада у Луцьку з політичних мотивів тисне на РЦ "Промінь". Раніше теж лунали звинувачення в начебто невиконанні розважальним центром своїх обіцянок. Пізніше всі вони були спростовані.

РЦ РЦ "Промінь" облаштував для басейна парковку з окремим заїздом

Надрукувати
мітки:
коментарів