Поділитись:

Футболіст з Волині пропустив Євро-2012 через "чудачка" з "Континіума"

Вівторок, 22 березня 2016, 17:39
Футболіст з Волині пропустив Євро-2012 через

Під час підготовки до домашнього чемпіонату Європи 2012 року позиції футболіста з Волині Артема Федецького, який нині грає у "Дніпрі", здавалися міцними, однак на турнір він все ж не потрапив.

Як розповів футболіст в інтерв'ю UA-Футбол, чемпіонат він пропустив через "одного чудачка" (йдеться про Петра Димінського – одного з власників паливно-промислової групи "Континіум", власника інформаційного агентства "ЗІК" та львівських "Карпат" – К.).

"У 2012-му я ж нікому не програв конкуренції. Євро пропустив через одного чудачка, котрий дуже захотів, щоб я там не зіграв. Не хочеться зайвий раз згадувати його прізвище. Думаю, його й так усі знають. А конкуренції не боявся ніколи. Потрібно виходити і показувати свій клас і в тренуваннях, і в матчах. А ще не можна собі давати слабинки і завжди працювати по максимуму. Треба трудитися і не думати про забобони", – зазначив Федецький.

Футболіст з Волині пропустив Євро-2012 через
Автор фото:UA-Футбол

Артем Федецький зазначив, що непотрапляння на Євро-2012 стало для нього великою трагедією.

"Але зціпив зуби і працював далі. Не мав же я зупинитися, опустити руки і сумувати. Старався і повернув собі той ігровий рівень, який у мене був до тих подій, через які залишився поза грою. То теж було загартування. Я ж по знаку Зодіаку Телець, народився у Рік Бика, а отже впертий і буду йти до мети, поки її не досягну", – каже Федецький.

Щодо Петра Димінського, то футболіст додав, що з ним наразі не спілкується і немає бажання це робити.

Надрукувати
мітки:
коментарів