Поділитись:

Лучан готові зробити здоровими і щасливими завдяки канген воді (фото)*

Четвер, 17 травня 2018, 16:35

Про брудну воду, яка тече із крану, знають усі. А чи відомо вам, що існує жива вода, яка здатна виводити з організму окислені відходи і токсини, зміцнювати імунітет, допомагати організму краще боротися з хворобами та вірусами, покращувати сон, допомагати схуднути та надавати більше енергії?

Саме про таку канген воду лучанам розповів спеціаліст із молекулярної гідрації Джон Свордстром, який приїхав із Каліфорнії (США). Чоловік є фахівцем у сфері боротьби з раком та діабетом. Джон по всьому світу на своїх лекціях, які доповнює ще й дослідами, розповідає, яким чином можна не хворіти та як же вилікуватися, якщо у людини вже помітні симптоми хвороб.

"Я сподіваюся, що ви дізнаєтеся нову інформацію для себе. І можливо це зможе змінити ваше життя, як змінило моє", – заінтригував присутніх американський фахівець.

Говорячи про гарне здоров'я людини, є 5 основних аспектів:

  • Харчування;
  • Фізичні навантаження;
  • Стресостійкість;
  • Сон;
  • Вода хорошої якості.

В Японії дуже фокусуються на профілактиці захворювань. І лікарі вважаться успішними, якщо мають менше візитів пацієнтів. Натомість в Україні лікарі більше фокусуються на лікуванні симптомів хвороб. Японці є найбільшими споживачами іонізованої води, адже там найбільше вживають канген воду, через те, вони й довго живуть, порівняно з представниками інших країн.

Погана якість води викликана й тим, що вона продається у пластикових пляшках, які, своєю чергою, наносять шкоду організму. Загалом у світі існує чотири джерела, вода з яких славиться своїми цілющими властивостями – Лурд (Франція), Норденау (Німеччина), Тлакот (Мексика) та Делі (Індія). Вчені, які здійснювали досліди, виявили що вода з цих джерел має спільні характеристики – активний водень. Воду з них називають лужною. І таку корисну та поживну лужну воду виробляють іонізатори фірми "Енаджік". Спробувати, чим особлива така вода, присутнім вдалося перед початком презентації.

Під час презентації канген води лучанам показали й шкалу різних речовин відповідно до окисно-відновного потенціалу. Так, речовини плюсового діапазону мають властивість робити клітини старішими. Виявилося, що найбільше окислюють організм газовані напої, спортивні напої, вода з крану та дистильована вода. А показник зі знаком "мінус" мають зелений чай, вітамін С, риб'ячий жир та канген вода.

У досліді, який показав американський фахівець, виявилося, що рівень окисно відновлюваного потенціалу (ОВП) усіх газованих вод, які продають у луцьких магазинах, води з крану, спортивної води становить +300-400 мВ, і тільки канген вода має знак "-420", що є показником якості.

Показник газованої мінеральної води><span class=Показник газованої мінеральної води

Показник канген води><span class=Показник канген води

Також Джон Свордстром показав дослід, який відобразив кислотно-лужний баланс тих же зразків води. Додавши до них pH краплі, виявилося, що канген вода є найбільш лужною. Жовтий колір – показник кислотності води та здатності розвитку хвороб, темно-синій – показник лужності та здоров'я.

Так забарвлюється канген вода><span class=Так забарвлюється канген вода

Не менш цікавим був дослід на перевірку такої властивості води, як мікрокластерність. Так, молекули води з'єднуються в кластери, які інколи є настільки великими, що не можуть пройти крізь стінки клітин людського організму. На підтвердження цього, що канген вода є мікрокластерною, Джон взяв дві склянки зі звичайною і канген водою і помістив туди пакетики із чаєм. Для того, аби вода зафарбувалася, зазвичай потрібна гаряча вода, однак склянка з канген водою зафарбулася в колір чаю, а склянка із водою з-під крану лишилася прозорою. Це й стало перевагою канген води.

За словами американського фахівця, вода може замінити тонік у жіночій косметичці, адже якщо нею вмиватися чи використовувати як спрей, то можна вилікувати шкірні хвороби, зокрема й псоріаз.

Окремі pH рівні канген води мають свої корисні властивості:

11,5 pH – сильна канген вода – не для щоденного споживання. Вона діє як сильний знежирювач, тому вдало підходить для прибирання та миття різних приладів та поверхонь. Змиває залишки добрив та пестицидів, тому нею рекомендують мити перед вживанням овочі та фрукти. Також така вода може слугувати альтернативою пральному порошку.

8,5 pH – 9,5 pH – канген вода – бає багато корисних властивостей, здатна очищувати тіло зсередини, допомагає вирівняти кислотно-лужний баланс.

7 pH – нейтральна очищена не іонізована вода – така ж вода, як тече з крана, але відфільтрована від негативних домішок. Її рекомендують вживати для запивання ліків та розчиняти нею дитяче харчування.

5,5 pH – вода "краси", pH рівень нашої шкіри – найкраще підходить для зволоження та захисту від бактерій і не сушить шкіру. Діє як тонік та допомагає позбутися лупи, а при регулярному використанні робить волосся блискучим та шовковистим.

2,5 pH – окислена вода – не придатна для щоденного використання, використовується в якості антибактеріального, противірусного і антигрибкового засобу. За 30 секунд вбиває бактерії.

Про корисні властивості канген води говорили й відомі вчені. Так винахідник васкулярного стенту доктор Хорст Фільцер стверджував, що склянка канген води допоможе отримати більше антиоксидантів, ніж споживання фруктів та овочів протягом усього дня.

Вчений Отто Генріх Варбург, який отримав Нобелівську премію у сфері онкології, запевняв, що причини усіх хвороб – сильне закислення нашого тіла. Він робив дослідження над пухлинами тварин та бачив, що кров, яка виходить зі злоякісних утворень стає дуже кислою. Вчений почав закачувати в пухлини сильно лужну кров і ті починали зменшуватися. Кров на 91 % складається з води, а канген вода у 10 тисяч разів більш лужна, тому може робити неймовірні речі з людським організмом.

Багато відомих людей у світі вже давно п'ють канген воду, і запорукою їх сліпучого вигляду також вважають цю цілющу воду.

До того ж відомий луцький ресторатор Роман Хорзов також п'є канген воду і своїм гарним самопочуттям поділився з усіма присутніми.

Сам апарат "Enagic" виготовляється із дотриманням високих стандартів якості, він є компактним, простим у використанні і розрахований на довготривале користування. Він швидко та легко приєднується до звичайного крану. А завдяки плат із титану та платини не іржавіє та довго служить своїм господарям.

У центрі канген води, що працює у Луцьку на вулиці Набережній, 10, готові надати більше інформації щодо властивостей канген води, безплатно виміряють рівень окисно-відновного потенціалу та pH різних рідин й запропонувати канген воду із доставкою.



facebook.com/groups/KangenVoda/
facebook.com/kangenlutsk/
vk.com/kangenvoda
Контакти: (093) 361-17-70, (073) 220-20-22
[email protected]

Надрукувати
мітки:
коментарів