Поділитись:

Голову сільради, який їздив під Луцьком на авто із "забороненими" маячками, оштрафують

Вівторок, 22 березня 2016, 15:45
Голову сільради, який їздив під Луцьком на авто із «забороненими» маячками, оштрафують

Сьогодні на лінію 102 надійшов виклик, що в с. Піддубці біля Луцька стоїть автомобіль NISSAN X-TRAIL з увімкненими проблисковими маячками, забороненими законом. Патрульна поліція прибула на місце.

Власнику автомобіля запропонували поїхати на СТО, щоб демонтувати маячки. Там у нього відібрали пояснення, склали акт вилучення, взяли розписку про надання згоди на зняття маячків. Водій пояснив, що маячки сам не встановлював, а вони вже були на машині, коли її придбав. Однак проти зняття не заперечував, – повідомила Патрульна поліція Луцька у Facebook.

Голову сільради, який їздив під Луцьком на авто із «забороненими» маячками, оштрафують

За вчинене правопорушення на власника складено протокол за ст.122-5 КУпАП (порушення визначеного порядку встановлення і використання на транспортних засобах спеціальних світлових або звукових сигнальних пристроїв). Це тягне за собою накладення штрафу в розмірі 8 500 гривень.

Як відомо нещодавно голова Піддубцівської сільської ради Борис Горбатюк їздив на території села із ввімкнутими проблисковими маячками, забороненими законом.

19.03.2016р. Голова Піддубцівської сільської ради, Горбатюк Борис Олексійович, перешкоджав руху автомобіля одного з місц...

Опубліковано Viktoria Silyuk 20 березень 2016 р.
Надрукувати
мітки:
коментарів
21 квітня 2024
20 квітня 2024
17 квітня 2024
16 квітня 2024