Поділитись:

У Луцьку обрали кращі соціальні проекти

П'ятниця, 18 травня 2018, 17:15

Цього року вперше у Луцьку відбувся конкурс соціальних проектів, спрямованих на вирішення проблем сімей, які опинились у складних життєвих обставинах.

Упродовж квітня представники громадських організацій подавали ідеї щодо підтримки соціально вразливих категорій населення міста, – інформує прес-служба Луцької міської ради.

Нагадаємо, що на реалізацію проектів передбачено 80 тисяч гривень, а максимальне фінансування одного проекту – 20 тисяч гривень з співфінансуванням не менше як 10 % від обсягу коштів бюджету міста.

Представники Центру соціальних ініціатив та соціальних досліджень представили на розсуд журі два проекти "Стоп-мобінг" та "Школа відповідального батьківства". Облаштувати сенсорну кімнату для релаксації дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах, залучивши і дітей, і батьків, пропонують вчителі благодійної неприбуткової організації "Фонд розвитку ЗОШ №11 – "Ерудит". Представники громадської організації батьків дітей з синдромом Дауна та іншими порушеннями розвитку розробили програму "Сильні батьки – сильні діти". Втілити ідею "Вихідний день у колі сім'ї" запропонували представники Луцької міської організації спілки воїнів АТО.

Члени журі відзначили, що всі ідеї дуже хороші і актуальні на сьогодні, хоча і потребують доопрацювань.

Надрукувати
мітки:
коментарів