Поділитись:

Турчинов задоволений випробуванням української ракети

Середа, 23 березня 2016, 12:03
Турчинов задоволений випробуванням української ракети

Ракета українського виробництва вдало пройшла випробування. Під час цього на полігоні був присутній Секретар РНБО Олександр Турчинов, який безпосередньо координує реалізацію національних ракетних програм.

За словами Секретаря РНБО Олександра Турчинова, відновлення ракетного щита є "одним із пріоритетних завдань для оборони і безпеки нашої країни", – повідомляє сайт Головне.

"Перед ОПК, перед нашими вченими і конструкторами було поставлено завдання забезпечити виробництво українських ракет, без використання жодної комплектуючої деталі, виробленої в РФ", – сказав він, додавши, що "оборонпром разом із вченими гідно виконали це завдання".

"Ми почали вогневе випробування ракет українського виробництва і сьогоднішній пуск показав, що наша ракета повністю виконала планове завдання і потрапила точно в заплановану ціль", – зазначив Турчинов, підкресливши, що на відміну від російського аналога, ракета українського виробництва керована, "що дозволяє значно підвищити ефективність їх застосування".

Після успішних випробувань Секретар РНБО провів нараду з провідними конструкторами та керівниками підприємств ОПК, які в кооперації виробляють українські ракети, стосовно уточнення графіка подальших випробувань і налагодження серійного виробництва.

Надрукувати
мітки:
коментарів