Поділитись:

Фільми просто неба: у City Park стартував сезон кінопоказів

Понеділок, 21 травня 2018, 15:02

Минулими вихідними кінотеатрів просто неба у Луцьку стало більше: у зв'язку з відкриттям туристичного сезону величезний екран для показу фільмів встановили на території City Park.

У суботу, 19 травня, дивились пригодницьку стрічку "Тепер я йду у дику далечінь" режисера Шона Пена.

І хоч через погодні умови дійство перенесли до приміщення Ring Dj Café, загальної атмосфери вечора це не зіпсувало. Аби нічого не відволікало від перегляду, до уваги гостей, окрім цікавого сюжету, пропонували комфортабельні сидіння, наїдки місцевої кухні та якісне обслуговування.

Вечір вийшов теплим і домашнім, а найголовніше – ніяким чином не вплинув на стан здоров'я гостей заходу.

У неділю мелодрама "Їсти, молитися, кохати" зібрала на майданчику неподалік від "4/8 Gallery" декілька десятків лучан, спраглих до чогось цікавого.

Ковдри і каремати, кава та дружні розмови – ось основні пункти, які чудово описують вечір вихідного дня. Ні серйозних розмов, ні проблем, ні зайвої метушні – лише десятки очей, прикутих до екрану. І вулична романтика.

"Ми з друзями дуже радіємо, що Луцьк розвивається у такому напрямку. Насправді те, що фільм транслюється не з кінотеатру, а просто посеред парку, додає якогось особливого шарму. Тут вже не так принципово, що саме ми дивимось, важлива сама атмосфера", – поділилась враженнями студентка Вікторія Ковальчук.

Організатори – Lutsk Night Cinema, Центр надання туристичної інформації та послуг Луцька і Громадянський Рух "СВІДОМІ" – такою ініціативою задоволені.

"Дуже приємно, що City Park, Галерея 4/8 та Ring Dj Café дають можливість проводити такі кіноперегляди для молоді. Надзвичайно комфортно, зручно та атмосферно! Фільми ми також підбирали так, аби кожен глядач подумав про подорожі, зміни та справжній сенс нашого життя", – прокоментувала співорганізаторка акції, активістка ГР "СВІДОМІ" Христина Назар.

Надрукувати
мітки:
коментарів