Луцький ресторатор планує відкрити еко-ферму
Власник ресторану високої кухні у Луцьку "Patio di Fiori", ресторатор Володимир Пащенко планує створити еко-ферму.
Про це діловому виданню "Конкурент" розповів сам бізнесмен.
"Я зараз планую зайнятися екологічним сільським господарством. Хочу відкрити еко-ферму. Буду вирощувати салати для свого ресторану і для інших ресторанів, а також хороше правильне м'ясо овець. Там буде багато всього,зокрема, полуниця, яка буде давати врожай круглий рік. Завжди мріяв жити в такій країні, де круглий рік є полуниця", – зазначив Пащенко.
Ресторатор каже, що до кінця квітня буде обрана земельна ділянка для ферми і почнеться розробка проектної документації. Наприкінці 2016 року планують розпочати запуск першої черги будівництва.
У Луцьку шукали гламурну власницю «золотої» соски (фото)
Луцький священник УПЦ «МП» зробив пропозицію «матушці» в піцерії після 23 років шлюбу
Із присмаком «совка»: у Луцьку представили план території мікрорайону вулиці Клима Савура (відео)
Скільки треба відкладати, щоби купити однокімнатну квартиру в Луцьку
Зарплата, гаражі та авто: що у декларації голови Волиньради Григорія Недопада