Поділитись:

#Cім_сорок. Не підганяти час

Автор: Оксана Пуняк |
Субота, 02 червня 2018, 07:40
#Cім_сорок. Не підганяти час

Якось у дворі біля будинку дівчатка-подружки років 10-12 міркували про те, який рік з їхнього життя був найкращим.

"Як от згадаю 2016 – оце був рік. Ми ще були малі. А що тепер? Нецікаво…" – із впевненістю досвідченої леді скаржилася одна.

"Ми просто стали дорослими", – сумно підтримала дівчинку подруга.

А на лавочці біля них сиділи інші дівчата-подружки, тільки вже значно поважнішого віку – пенсійного. От цікаво, що в цей час подумали вони?

Ще часто від людей 20-річних можна почути фразу: "Ой, та я вже старий/стара", "Мені вже не до цього", "У мене так мало часу".

А коли було більше? Що ви скажете, коли вам буде 60? Так, фрази на кшталт "вік – це просто цифра" і "нам стільки років, на скільки ми себе почуваємо" не так вже й тішать. Треба бути відвертими: вік – це відлік часу, і він спливає кожної хвилини.

Наша проблема в тому, що ми постійно його підганяємо. А не треба спішити дорослішати, не треба спішити робити із себе стариганів. Треба просто жити тут і зараз і не боятися братися за щось нове, незнайоме або ж відмовлятися від того, чого бажає душа, бо "нема часу" і "не той вік". А коли, як не зараз?

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій.Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією.

Надрукувати
мітки:
коментарів
19 квітня 2024
18 квітня 2024
17 квітня 2024
13 квітня 2024
10 квітня 2024
07 квітня 2024
05 квітня 2024