Поділитись:

"Луцьким ринкам" надали в оренду землю під "Варшавкою"

Вівторок, 05 червня 2018, 11:08

Для КП "Луцькі ринки" передали у постійне користування земельну ділянку для обслуговування ринку "Завокзальний".

Депутат Тарас Шляхтич сказав, що на цій ділянці, яку збираються передавати КП, є об'єкт нерухомості, який належить Волинській облспоживспілці. Про це він заявив 5 червня на продовженні сесійного засідання Луцькради.

"Ми передаємо в оренду ділянку, на якій є чужа власність, суд скасує це рішеня", – сказав Тарас Шляхтич.

Депутат Євгеній Ткачук зазанчив, що земельна ділянка не є у власності облспоживспілки. Вона сформована і має кадастровий номер.

"Треба дослухатись до Шляхтича. Права власності на нерухомість ніхто не відміняв. Це перетворюється у популізм! Адже цей об'єкт нерухомості не висить в повітрі, а він чітко прив'язаний фундаментом до землі", – сказав депутат Артем Запотоцький.

Начальник управління земельних ресурсів Сергій Шабала пояснив, що земельна ділянка ринку "Завокзальний" зареєстрована в реєстрі прав як комунальна власність Луцькради. Надавати цю ділянку Луцька міська рада має право без конкурсу, а розпоряджатись землею може сесія міської ради.

Відтак Луцькрада надали в постійне користування комунальному підприємству "Луцькі ринки" земельну ділянку на вул. Карпенка-Карого, 1, площею 3,5294 га.

Нагадаємо: Луцькрада розірвала договір оренди землі з Волинською обласною спілкою споживчих товариств.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: КП "ЛУЦЬКІ РИНКИ" НЕ БУДЕ ПРИБУТКОВИМ, - ТАРАС ЯКОВЛЕВ

Надрукувати
мітки:
коментарів