Поділитись:

Стали відомі перші кандидати на посаду головного податківця Волині

Четвер, 24 березня 2016, 16:24
Стали відомі перші кандидати на посаду головного податківця Волині

Громадська рада при Управлінні Державної фіскальної служби України у Волинській області пропонує свою кандидатуру на посаду керівника.

Про це стало відомо сьогодні, 24 березня, на засіданні громадської ради при Управлінні ДФС у Волинській області, – інформує Волинське Агентство Розслідувань.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо про переведення Олександра Юристовського до Львівської ДФС. На Волині він працював у статусі виконуючого обов'язки з серпня 2015 року.

Попри те, що інформація про його переведення з'явилась лише сьогодні, Громадська рада при ГУ ДФС Волині на сьогоднішньому засіданні озвучила власну кандидатуру. Зокрема, за словами голови комісії із кадрових питань, котра діє при раді, Василя Дутко, на Волині останніми роками постійно намагаються призначити керівниками фахівців з інших регіонів. Однак, мовляв, чомусь вони надовго тут не затримуються. Тож Громадська рада пропонуватиме на посаду очільника обласного управління ДФС волинського фахівця.

"Пропонуємо таки призначити на посаду начальника ДФС волинянку, а не "гастролерів". На цю посаду ми рекомендуватимемо начальника Луцької ОДПІ Савчук Світлану Павлівну", – зауважив Василь Дутко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НА ВОЛИНІ ШУКАТИМУТЬ НОВОГО ГОЛОВНОГО ПОДАТКІВЦЯ

Зі слів голови комісії з кадрових питань, жінка вже не перший рік працює у податкових органах і від 2013 року очолює податкову інспекцію. Її знають, як хорошого фахівця і принципову людину.

Таким чином, члени громадської ради одноголосно підтримали пропозицію надіслати Державній фіскальній службі України, і зокрема Роману Насірову, звернення Громадської ради при ДФС Волині з проханням включити Світлану Савчук у число кандидатів на посаду очільника регіонального управління.

Разом із тим, голова Громадської ради Володимир Цибульський зауважив, що днями був у Києві і мав нагоду поспілкуватись із головою ДФС України. Тож він при нагоді запропонував Роману Насірову призначити Світлану Савчук начальником ГУ ДФС у Волинській області.

Надрукувати
мітки:
коментарів