Поділитись:

Б'є, не годує та не вигулює: в Луцьку чоловік знущається з собаки (відео)

Четвер, 07 червня 2018, 12:40

У Луцьку чоловік знущається з собаки у власній квартирі. Спочатку він вигнав пса на балкон, бив його та не вигулював. Після візиту поліції затягнув чотирилапого до оселі, а потім заявив, що хоче з'їсти собаку.

Про це йдеться в сюжеті на телеканалі НТН.

Зі слів сусідки шкуродера Надії Красовської, господар вийшов на балкон та штовхнув ногою собаку, від чого той заскавінчав.

"В кутку на балконі в нього лежить собака. Він його б'є, штурхає не відомо за що. Можливо, він взагалі там прив'язаний", – розповіла вона.

Окрім того, чоловік викидав собачі фекалії з балкона ледь не на голови перехожим.

Господар собаки Микола ігнорує всі зауваження сусідів. Також вони додають, що чоловік ніде не працює, зловживає алкоголем. Тож не має грошей навіть на їжу для себе, не кажучи вже про собаку.

Місяць тому люди викликали поліцію через його жорстоке поводження з твариною. Після виховної бесіди пес із балкону зник.

Згодом сусіди в присутності журналістів хотіли перевірити, чи собака ще живий. Господар поводився агресивно, та заявив, що хоче з'їсти тварину. Тож люди написали заяву у поліцію.

За жорстоке поводження з тваринами передбачена кримінальна відповідальність, але це ще треба довести, зазначають юристи.

"До 6 місяців арешт. Це мінімальне покарання за частиною 1. У разі якщо це була особлива жорстокість, в присутності неповнолітньої чи малолітньої особи, якщо це була група осіб чи так далі, тоді навіть може бути покарання від 5 то 8 років позбавлення волі", – зазначив юрист Віталій Жуковський.

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 березня 2024
12 березня 2024
12:22
07 березня 2024
06 березня 2024
04 березня 2024
03 березня 2024
02 березня 2024
21 лютого 2024
20 лютого 2024