Поділитись:

Дитмайданчики і LED-освітлення: у Луцьку відремонтують двори (фото)

П'ятниця, 08 червня 2018, 10:55

Із понеділка, 11 червня, розпочнеться капітальний ремонт прибудинкової території багатоквартирних будинків на вулиці Кравчука, 22, 24 та проспекті Соборності, 29, 31.

Лучани висловили свої пропозиції та зауваження до комплексу запланованих робіт. Зокрема неодноразово згадувалось про незадовільний стан прилеглої до будинку на вулиці Кравчука проїзної частини, проблему стоку дощової води та паркування автомобілів, – повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

Питання пожвавленого руху автомобілів на прибудинковій території вирішили залагодити шляхом встановлення лежачих поліцейських, а спеціальне підвищення тротуару дозволить запобігти паркуванню автомобілів прямісінько під вікнами житлового будинку.

Зі слів радника міського голови Ігоря Поліщука, у дворах буде обладнано дитячі та спортивні майданчики, встановлено LED-освітлення та проведено ремонт дорожнього покриття. На капітальний ремонт двору на вулиці Кравчука, 22, 24 буде виділено близько 4 млн гривень.

Схожі роботи заплановані також і на проспекті Соборності, 29, 31. Тут планують розширити проїзну частину, викласти тротуари та доріжки бруківкою, встановити нове світлодіодне освітлення а також дитячі та спортивні майданчики. Бюджет ремонту – 6 млн грн. Тендер виграла компанія "Луцькавтодор".

Надрукувати
мітки:
коментарів