Поділитись:

Оренда трикімнатних квартир: у Луцьку – найнижчі ціни

П'ятниця, 08 червня 2018, 14:00
Оренда трикімнатних квартир: у Луцьку – найнижчі ціни

Портал Domik.ua дізнався, за скільки можна орендувати трикімнатне житло в багатоквартирних нових житлових будинках різних міст країни.

З'ясувалося, що зняти таку квартиру найвигідніше можна на околицях регіонів України.

Найдорожчі квартири виставлені на оренду в Києві – за 19 000 грн. Серед інших міст центральної частини України найдорожче орендувати трикімнатне житло можна в новобудовах Дніпра – за 8 500 грн. Мінімальні середні ціни на оренду квартир відзначені в Кропивницького – 5 500 грн.

Оренда трикімнатних квартир: у Луцьку – найнижчі ціни

У Західній Україні найбільш висока вартість оренди трикімнатного житла зафіксована в багатоквартирних нових житлових комплексах Львова – 11 000 грн. Найвигідніше зняти квартиру можуть орендарі в Луцьку та Хмельницькому – за 5 500 грн в кожному з регіонів.

У східній частині України невисока вартість оренди житлових об'єктів простежується в Запоріжжі – 6 000 грн. Найдорожче зняти квартиру можна в новобудовах Харкова – за 8 000 грн.

У південній частині України середній діапазон цін на оренду трикімнатного житла в новобудовах варіює в межах 6 000-11 000 грн. Найбільше за оренду квартир можуть заплатити орендарі в Одесі – 11 000 грн. Найнижчі показники відзначені в Миколаєві – 6 000 грн.

У північній частині України найнижча вартість оренди трикімнатного житла зафіксована в багатоквартирних нових житлових будинках Сум – 5 500 грн. Дещо дорожче зняти квартиру можна в Житомирі, Рівному та Чернігові – за 6 000 в кожному з міст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СКІЛЬКИ КОШТУЮТЬ ОДНОКІМНАТНІ КВАРТИРИ В ЛУЦЬКУ: ЦІНИ ЧЕРВНЯ

Надрукувати
мітки:
коментарів