Поділитись:

Уперше за 19 років на ЛПЕ відсутня заборгованість, – Грицюк

Четвер, 24 березня 2016, 19:37
Уперше за 19 років на ЛПЕ відсутня заборгованість, –  Грицюк

Луцьке підприємство електротранспорту станом на 24 березня не боргує перед своїм працівниками.

Про це розповів виконувач обов'язків директора Луцького підприємства електротранспорту Ігор Грицюк, – інформує відділ інформаційної роботи Луцькради.

"Такого не було 19 років, щоб підприємство не боргувало своїм працівникам. Сьогодні ж ні затримки заробітної плати, ні її заборгованості на підприємстві немає", – зазначив Ігор Грицюк.

Він нагадав, що у попередні роки з Державного бюджету надходила компенсація за перевезення пільгових категорій громадян. Цьогоріч коштів на ці цілі не передбачили у головному фінансовому документі України. Тож з ініціативи міського голови Миколи Романюка у Програмі соціального захисту населення міста Луцька на 2016-2020 роки передбечено 20 мільйонів гривень на відшкодування Луцькому підприємству електротранспорту послуг з перевезення пільгових категорій громадян.

Таке рішення дало позитивний результат, підприємство електротранспорту у березні цього року отримало з міського бюджету 3 мільйони 200 тисяч гривень, що й дало можливість вперше за багато років повністю погасити заборгованість перед трудовим колективом.

Надрукувати
мітки:
коментарів